dinsdag 8 januari 2013

Happy new year

Een nieuw jaar. Een nieuw begin. Nieuwe kansen. In ieder geval van mijn kant voor iedereen de beste wensen voor 2013. Dat het maar een heel mooi, gelukkig en vooral gezond nieuwjaar mag worden. Op Facebook en Twitter zette ik op 31 december de quote: 'Onthoud... alles wat ├ęcht belangrijk is is niet te koop.' Die wil ik hier graag bij deze nog een keertje delen. Ik heb hele fijne feestdagen gehad. Een groot deel ervan doorgebracht in Amersfoort wat erg gezellig was. Ook nog even in Amsterdam geweest en op de laatste dag van de kerstvakantie nog wat tijd met familie die ik niet gezien had tijdens de feestdagen doorgebracht. 


Voor 2013 hoop ik vooral op een goed jaar voor onzichtbaarziek.nl. Er staan een aantal plannen op het programma. Waaronder het vernieuwen van de website. Ik heb daar samen met mijn projectleider twee afspraken over in januari. Ook staat er nog iets op het programma wat ik nog niet mag verklappen. Dus hou mijn blog en/of onzichtbaarziek.nl in de gaten. 

De foto heb ik gemaakt in Amsterdam op 2 januari. Ik vond het zo gaaf gedaan dat ik dat even op de foto moest zetten om te delen op mijn blog. Voor nu even tot zover. Een goed begin met een positieve blog. Dat was het voornemen en dat wil ik graag volhouden. 

Nogmaals heel veel geluk en gezondheid in 2013 en tot snel,

Liefs Tineke

3 opmerkingen:

Karin zei

Jij ook een zo goed mogelijk 2013. Kus en een knuffel. Liefs Karin

Anoniem zei

Ja, lieverd alles wat echt belangrijk is is niet te koop!!

Dikke kus van Gesina

Heldinne zei

voor jou ook, alle goeds!