dinsdag 28 februari 2012

Speekselklierontsteking

Zo, ik kan na afgelopen vrijdag weer opgelucht ademhalen. Ik ben gelukkige eigenaresse van een speekselklierontsteking en een stevige antibiotica kuur. Het bultje is dus een ontsteking. Simpeler kan bijna niet en gelukkiger kun je mij niet krijgen. Já dat is iets waar ik blij van wordt. Ik word daar weleens raar op aangekeken maar je maakt mij blij met álles wat te genezen is. Ik verzamel meestal dingen die niet te genezen zijn dus dan is een wel te genezen tussendoortje af en toe van harte welkom. Helemaal als dat genezen hooguit twee weken gaat duren. Toen ik de spreekkamer van de kaakchirurg uitstapte was mijn eerste reactie: Yes, een ontsteking en ik mag naar huis met antibiotica voor twee weken. De tegenovergestelde wereld hé?

De foto heb ik later nog even gemaakt, niet om mijn stuk aan te dikken, nee wat die pillen zijn echt zo groot. Al ben ik wel erg blij met deze soort want ik kreeg eerst een andere soort mee waar ik het hele weekend buikpijn van gehad heb dus ondanks de grote en dat je er vier per dag van moet slikken is het een verbetering. De ontsteking wordt inmiddels wat beter. Nog wel pijnlijk af en toe maar niet erg. 

Ik hoop dat de controle donderdag goed is en dat deze ontsteking voorlopig wegblijft. 

Liefs Tineke

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Sterkte, ik hoop dat het snel over gaat.

meninafemme zei

Hoe herkenbaar! Fijn hé, als je iets hebt wat gewoon over gaat met een antibioticakuur?! Gewoon een korte termijn van 2 weken en je bent het weer kwijt, dát is toch wel een mooie wereld!
Beterschap

liefs Frouckje

Anoniem zei

Ja, bizar, hè, waar je al niet blij mee kunt zijn. Maar ik snap het goed: dit is te overzien.

Sterkte en groet,
José.

Zuidemaatjes zei

Ja wat kan je blij zijn met iets wat goed te behandelen is he meis. AB kuur en klaar.

Maar wens je wel sterkte want het lijkt me echt geen pretje