donderdag 23 februari 2012

demydezeeuw.nl

Vandaag was het dan zover... Demy de Zeeuw presenteerde zijn website. Een paar weken terug kwam een tweet van Demy voorbij dat hij mensen zocht die een onderneming hebben die hij kan ondersteunen. Een meisje die mij helpt bij de website wees mij op deze tweet. Ik heb er even over nagedacht en besloot een email te sturen met de vraag of Demy misschien iets zag in onzichtbaarziek.nl. Binnen een uur had ik een reactie en werd mij gevraagd of ik een stukje wild schrijven voor op de website. 


Vorige week was de deadline en vandaag de release van de website. Ik ben er zelf erg blij mee. Ik ben benieuwd wat jullie vinden. Lees het stuk hier. Verder heb ik deze week het plan van onzichtbaarziek.nl voor de Bart Foundation de deur uit gedaan. Je kunt je inschrijven tot 15 maart, dus ik was mooi op tijd.

Alles bij elkaar heeft 't wel veel tijd en energie gekost. Dan is het af en toe heel frustrerend als je energie op is na een half uur of een uurtje. Maar het belangrijkste is dat het gelukt is. Daar gaat het om! 

Ik moet morgen tussendoor naar Groningen. Ik heb sinds zondag een bultje vlak voor mijn oor. Deze werd in de loop van de week wat dikker en geeft pijnklachten. Ook mijn wang zwelt af en toe op.  Nadat ik bij de huisarts ben geweest kwam ik bij mijn reumaconsulent terecht, deze heeft overlegd met een reumatoloog en op advies van deze een afspraak voor mij gemaakt bij mondheelkunde om uit te laten zoeken wat voor bultje dit is. Laat het asjeblieft iets simpels zijn... 

Liefs Tineke

4 opmerkingen:

Marcella zei

Gaaf hoor, dat je zo goed bezig bent met je site! Super om zo extra publiciteit te krijgen!

En ik hoop dat het meevalt met het bultje. Succes morgen! Voel je je verder al iets beter?

Karin zei

Ik ben echt beretrots op je!

Anoniem zei

Mooi stuk, Tineke, voor de site van Demy de Zeeuw. Zo bereik je weer een heel ander publiek voor onzichtbaarziek.nl
Je bent nu heel moe, maar het is toch fijn om met dit soort schrijfwerk bezig te zijn, nietwaar?
Die zwelling voor je oor kan wel een speekselklier zijn die vervelend doet. Ik duim voor je dat het dat is. Hoewel ook dat niet echt prettig is...

Groetjes, José.

Lin zei

Hoi Tineke,

Ken je de Liebster blog Award?
Ik heb hem jou gegeven!
Wil je weten wat het precies is en inhoud, neem dan even een kijkje op mijn blog. (http://me-lindasblog.blogspot.com/2012/02/liebster-award.html)

Liefs, Linda