dinsdag 13 december 2011

Intens MagazineVoordat ik mijn locatie van mijn vorige blog verklap (die de meeste al weten denk ik...) plaats ik eerst even een PDF dat ik vandaag opgestuurd kreeg. In mei heb ik een interview gedaan met Hilde Tromp. Zij schrijft voor onder andere Intens Magazine. Het is inmiddels al geplaatst maar vandaag kreeg ik het PDF opgestuurd. Voor degene die het leuk vind om te lezen kan dat doen onder de pagina In de media. Het staat direct bovenaan (let op, lastig leesbaar!). Ik heb geprobeerd het PDF te uploaden maar dit lukt maar niet. Ik zal het linkje van de PDF er toch bijzetten, misschien komen de mensen mét een Google account er wel in. Voor het PDF klik hier

De bovenstaande foto komt uit het interview. Ik vind het wel leuk dat ze de tekst er zo op hebben gezet. Kan ik zo als slogan boven mijn bed plakken, hahaha! Nee even serieus, ik vind dat ze het interview netjes gemaakt hebben. Weer een beetje meer aandacht voor Sjögren & ITP want dat is uiteindelijk waar het om gaat!

Liefs Tineke

PS: Met dank aan Remy een goeie PDF versie. Super bedankt!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

en mensen die jij nog altijd blij maakt, je weet wel wie

Remy zei

Hoi Tineke,

Ik heb het PDFje voor je geüpload: http://irixos.nl/itp-tineke.pdf

Anoniem zei

Heel mooi en goed interview, Tineke! Het syndroom van Sjögren wordt door jou weer goed toegelicht. De beknopte info in het kadertje is ook heel goed.
Bedankt weer voor deze pr.

Groetjes, José.

Karin zei

Goed verhaal weer, en ook goed te lezen via PDF! Heel duidelijk dat het syndroom van Sjögren niet alleen maar droge slijmvliezen is.

Diana zei

Hallo Tineke het is een echt mooi rn bijzonder intervieuw. Weer veel herkenbare dingen gelezen. Vooral het tijd te kor komen terwijl je niet meer werkt. Ga zo door met alles ( behalve je beroerd voelen natuurlijk ��)

Fijne kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar gewenst groetjes Diana ��✨

Tineke Veenstra zei

Bedankt voor de lieve reacties... als ik hem zelf zo terug lees had het van mij wel iets positiever geformuleerd morgen worden. We hebben het interview nog deels herschreven en geprobeerd positievere stukken in te krijgen maar ik word er wel een beetje depri van eigenlijk als ik het zo achter elkaar lees. Of ligt dat aan mij?

Helaas heb je op interviews niet altijd volle 100% invloed.