zaterdag 11 juni 2011

Het artikel uit de krant

Hier bij het kranten artikel wat in de Leeuwarder Courant is geplaatst. Ik hoop dat de Friese stukken voor de niet Friezen onder ons een beetje te volgen zijn. 

Hopelijk op deze manier goed leesbaar! Het is wel even behelpen maar het is leesbaar!Ook nog even in zijn geheel maar waarschijnlijk is hier de tekst onleesbaar! Alleen is de foto niet doormidden geknipt! 


 Liefs Tineke

11 opmerkingen:

Femmy zei

Mooi artikel! Al had ik hier en daar wel ondertiteling nodig, hahaha! Maar als ik langzaam lees, kan ik er wel uithalen wat er in de citaten staat. En de foto is echt prachtig!

Ik ben bang dat je op deze manier nog wel 1000 volgers op twitter gaat verzamelen, hahaha!

Anoniem zei

Wauw, wat een goed stuk!!!Natuurlijk ken ik je verhaal al maar ik denk dat ze het heel goed begrepen en opgeschreven hebben. En de foto is inderdaad prachtig.

Groetjes Karin

Lenneke zei

Heftig toch weer om te lezen. Waaron hebben ze voor dit soort klote ziektes nou geen echte oplossingen, je bent nog veel te jong om met dit soort dingen te moeten dealen.

Zuidemaatjes zei

Heel mooi artikel die duidelijk aangeeft wat je heb en hoe je er mee omgaat. Gelukkig kan ik het lezen :-)

Alet zei

Hallo Tineke,

Vandaag las ik in de LC het stuk over jou. Goed dat jij (alweer) ruchtbaarheid geeft aan deze ziekte(n). Dit artikel geeft een helder beeld van de impact die dergelijke ziekten kunnen hebben. Een beeld van wat de consequenties zijn voor jouw dagelijkse leven. Maar ook voor alle anderen die deze ziekte in ongeveer dezelfde mate hebben.
Op mijn Facebookpagina en Hyve heb ik daarom verwezen naar dit artikel.

Groetjes,
Alet (Sjögren & SLE)

Alide zei

Wat een indrukwekkend artikel lieve Tineke.
Wat twee klooooten chronische ziektes heb je toch, met alle complicaties er bij......
Wat ben jij toch positief ingesteld, alle respect daarvoor.
Opgeven is geen optie voor jou!!!!
Zoals ik via hyves al liet weten: een prachtige foto van een prachtig mens!!!!!
Kusssss
Alide

Maartje Slot zei

Leave Tineke,

vandaag las ik jouw artikel in de sneon&snein editie van de Leeuwarder Courant. Je verwoordt helder wat "ziek-zijn" behalve pijn en uitputting met je doet: je wilt graag begrepen worden, meedoen, anderen niet tot last zijn terwijl je tegelijkertijd afhankelijker bent geworden. De onzekerheden betreft de toekomst, keuzes die je moet maken betreft het heden en de veerkracht die je opbouwt omtrent het verdragen van pijn, moedig en vrolijk kunnen blijven en er toch op uit willen gaan in de wetenschap de daarop volgende dagen "hondsberoerd" te zijn. Ik vind je met recht een bijzonder en dapper meisje.

Zelf heb ik ook mijn opleiding moeten beëindigen, inmiddels alweer een poos geleden, maar ik weet nog hoe moeilijk ik dat vond. En ja, dat doe je niet zomaar, daar denk je heel lang over na.

Ik heb bewondering voor je moed en openheid en wens je heel veel warme kleine (grootse!) momenten om in je hart te sluiten, een gevuld hart waaruit je iedere dag liefde, inspiratie en kracht mag putten!

Met een hartelijke groet,
Maartje

Heldinne zei

Heel mooi artikel, gefeliciteerd! Ga je volgen op twitter en blogspot. Als je wilt kan ik je een pdf sturen van het artikel (van de LC webeditie), misschien handig om door te sturen?
Sterkte!

Margreet zei

Hallo Tineke,

Wat een indrukwekkend artikel. Eerlijk gezegd had ik ook nog nooit van de ziektes gehoord. Het is moeilijk in te beelden inderdaad hoe jij je voelt. Maar toch kan ik het me wel een beetje voorstellen. Ik bewonder je kracht en doorzettingsvermogen.

Groetjes Margreet (twitter - Ladycosmos)

Tamara M. zei

Mooi artikel en mooie foto!

xxx Tamara

Saskia zei

Mooi artikel zeg! Ik ga even verder op je blog neuzen.