dinsdag 4 mei 2010

Studievoorstel.

Vorige week had ik een gesprek op mijn huidige opleiding. Gelukkig samen met een soort studiecoach. Want het was weer hetzelfde liedje. "Sorry maar je moet er toch echt langer over gaan doen". Langer... ja lees elk jaar twee keer draaien. Dan zou ik nu nog 6 of 7 jaar bezig zijn. Wat gewoon veels te lang is en waar ik  ook niet zoveel zin in heb.

Na wat discussies over en weer hebben we de teamleider dan toch zover gekregen om mij nog een laatste keer een voorstel te laten maken over hoe ik mijn studie zou willen invullen. Dit voorstel is met een maximale uitloop van 1 jaar. Dus dan zou ik er nog 4 jaar over doen. Dit voorstel is nu net op de mail gezet richting studiecoach. Verder is het plan dat ditzelfde voorstel volgende week op het bureau van de teamleider ligt. Daarna kan ik alleen nog meer hopen en duimen dat 't goed komt. Maar de kans van slagen is absoluut niet groot.
Verder nog bericht gehad van 't UWV nadat ik bezwaar had gemaakt. Kort gezegd komt het erop neer dat ik op de datum dat ik aanmerking kwam voor deze uitkering, ik net fit genoeg was om 50% te werken.
Bezwaar afgewezen dus! In de formulering van zo'n brief staat dan ook nog geschreven: "Belanghebbende oogt als niet-zieke jonge vrouw." Je had toch gedacht dat ze daar wel snapten dat sommige ziektes onzichtbaar zijn, blijkbaar niet dus. Volgende keer moet ik me vantevoren maar van het dak laten vallen ofzo. Of mijn arm en been laten breken, of een sonde laten zetten. Misschien helpt dat. We zijn nu aan 't kijken of we nog een herkeuring aan kunnen vragen en of dit nog kansen oplevert.

Morgen weer naar het ziekenhuis. Bloedprikken en naar Kaakchirurgie. We zijn hier allemaal erg aan het gissen naar het aantal plaatjes.. Daarnaast hopen we dat het meevalt.

Later dus meer...

Liefs Tineke

4 opmerkingen:

Anja van der Wiel zei

Hey Meid,

Dan heb je even een sprankje hoop en op het andere moment wordt alles weer omgetrapt, en dan ook nog eens keihard.

Sommige mensen snappen pas iets als ze het zelf kunnen ervaren...

Kus

Anoniem zei

Hoi hoi,
Echt heel erg dat er staat 'niet ziek-ogende'. Of dat iets wil zeggen, wat een sukkels. Je zou willen dat ze zelf even moeten ervaren hoe het voelt. Duim voor de uitslag van je bloedplaatjes morgen.
Groetjes Karin S.

Ilonka zei

O, wat kan ik me toch altijd kwaqad maken op het UWV want als je er dus goed uitziet en gezond lijkt dan kanje dus wel werken en krijg je geen of weinig uitkering. Het is zo oneerlijk geregeld he bah!

In mijn leven, buiten dat soort instanties loop ik ook vaak op onbegrip van mensen die niet snappen dat ik niet altijd aanwezig ben op feestjes etc. Het is pure onbegrip en je niet in kunnen leven in een ander en van een familielid of vriend kun je het soms ook slecht hebben maar een instantie die daarop gericht is zou toch beter moeten weten. Ik zou bezwaar aantekenen. al was het tegen deze vrouw en haar manier van inschatten want dit kan niet!

Ilonka zei

Sorry voor de snelheids foutjes. Ik heb het niet gecontroleerd voor plaatsen. Tot slot nog toi toi tjes voor de studie. Ik respecteer je doorzettingsvermogen en wilskracht.