zaterdag 15 augustus 2009

2 jaar geleden...

Vandaag is het 15 augustus.
Twee jaar geleden dat ik ziek werd en in een enorme medische molen terecht kwam. En toch wat ernstiger ziek bleek te zijn dan wij allemaal hadden verwacht.

Het blijft toch raar om terug te kijken en om te weten dat ik altijd ziek zal blijven. Toen ik gediagnosticeerd werd met ITP was ik 17 jaar. Ik had me toen voorgenomen dat ik beter wou zijn voor mijn 18e verjaardag.
Zoals je merkt, niet geheel gelukt. Hahahaha!
Ik ben nu maar gestopt met dat soort voornemens want ik weet ondertussen beter...

Verder gaat 't zijn gangetje. Heb zelf een beetje het idee dat de Sjogren meer achteruit is gegaan. Dat merk ik 27 augustus wel..

Een heerlijk weekend gewenst allemaal!

Liefs.

2 opmerkingen:

Judy zei

He Tineke,

Tja, hoe anders was het leven toen he? Ik hoop dat je gauw ook Sjogren gemanaged krijgt, zoals je dat eerder zo mooi omschreef. Hou je taai he!

Liefs, Judy

Marlies zei

Hey Tineke,

Tja, moeilijk is dat he? Het besef dat het blijft, altijd onvoorspelbaar is. Het maakt dat je meer geniet van het moment, maar het is zo lastig in het voren dingen te plannen omdat je nooit weet hoe het over een tijdje is. Maar aan de andere kant, dat weet niemand eigenlijk toch? Maar je bent een leuk en lief mens en dat blijf je! Met of zonder de Sjogren/ITP!

Liefs,
Marlies