donderdag 25 juni 2009

Bad day

Ja daar ben ik weer eens. Alweer een paar daagjes geleden dat ik hier was.
Het ging een paar dagen wat beter. Zelfs één dag helemaal nergens last van gehad. Wat een uniek gevoel is dat dan! Wauw...

Gister ook een goede dag en ik ben dan zo dom om van alles te gaan doen. Heel fanatiek mijn verslagen voor school afgemaakt en daarnaast nog wat klusjes in huis. Kamer opruimen enzo. Als ik 's avonds in mijn bed lig laat mijn lijf mij op een niet zo subtiele manier merken dat ik teveel heb gedaan!

Het is iets wat in één keer op komt zetten. Pijn in spieren en gewrichten. Het lijkt een soort aanval doordat het zo onverwachts op komt zetten. Ja, ik mag terug betalen voor wat ik teveel heb gedaan. En is het in de nacht al foute boel, dan weet ik dat de dag ook niet bepaald mee zal zitten.

Vandaag dus maar een beetje té weinig doen, pfffffffffff!

Liefs

2 opmerkingen:

rakyatindonesia zei

hi Ik ben uit Indonesië .. .. Sorry, mijn Nederlandse taal is bad.This is het leuk schriftelijke instructies. Ik hou van je artikel en ik wil je friend.I hoop dat u wilt bezoeken mijn blog & indien atrouble of je hebt problemen met de taal, je kunt blokkeren mijn bericht & koos de vlag voor uw taal te vertalen mijn bericht.

Anoniem zei

Hoi Tineke,

Mijn lijf doet dat ook. Soms wil je gewoon even iets afmaken en doe je te veel. Ik wordt dan ook afgestraft door mijn lichaam. Soms heb ik een opstandige bui en denk verd**** ik ben toch de baas! Nou, niet dus, ik heb (bijna) altijd spijt. Bij mij zijn het mijn zenuwbanen die beschadigd zijn. Bij snelle temperatuurwisselingen krijg ik helse pijn en mijn zenuwen geven bij vocht & kou een pijnprikkel door. Ja ja, ik was al een wrak voordat Thomas ziek werd. ;-)Vroeger was de herfst mijn favoriete seizoen, nu kan alleen een droge zomer me plezier doen. (sorry plantjes) Nou, ik sleep dit vege lijf naar bed en ga op mijn warmtedekentje kruipen (ik voel me soms 80), weltrusten!

xx Constance