zondag 17 mei 2009

Zondag

Afgelopen vrijdag viel de herziene brief bij mij door de bus. Er staat hier inderdaad beschreven dat ik wel voldoe aan de criteria voor de ziekte van Sjögren.

Ook staat er, zie het schrijven van collega Bootsma. Ben nou ook wel heel benieuwd wat deze daar over geschreven heeft. Nouja misschien dat ik die brief nog in handen kan krijgen via huisarts ofzo.

Verder heb ik opnieuw mogen merken dan mij weerstand slecht is door de Rituximab want er dook dit weekend opnieuw een *bla bla virus op. Daarbij ook opnieuw antibiotica. Ik ben er zo zat van. Zowel 't ziek zijn als al die vieze medicijnen.

Nou iedereen nog even heel erg bedankt voor al 't medeleven. En wat een bezoekers afgelopen hier afgelopen vrijdag. Wauw!

Iedereen een fijne zondag gewenst.

Liefs

@ Dutchchatter: Ik zag je reactie op onderstaand bericht. Ik zou graag met je in contact komen. Wil je me misschien een mailtje sturen via itp-tineke@hotmail.com
Zou ik heel leuk vinden! Alvast bedankt.

1 opmerking:

MJT zei

Hey Tineke,

Kan me het helemaal voorstellen dat je het effe zat bent! Hoop dat je snel weer opknapt van je virus! Vandaag weer uitslag gehad, 268 bloedplaatjes! Gelukkig weer wat hoger dan de laatste keer, heb ik tenminste niet het gevoel dat het zakkende nu ik geen pred meer slik! Maar nu ook nog wat beter voelen, wat meer energie en conditie zou niet gek zijn!

Slik jij ook vitamine C? Ik wel 1000 mg per dag. Weet niet of het helpt, maar wel eens gelezen dat het goed zou zijn als je ITP hebt! En teunisbloemolie schijnt goed te zijn als je Sjogren hebt...
En zolang je het niet overdrijft dan denk ik maar "baat het niet, dan schaad het niet".


Liefs,
Marlies