woensdag 11 maart 2009

Formulieren gehaald

Vandaag even met de huisarts gebeld en gevraagd of deze mij ook prikformulieren kon leveren. Nou dat kon wel geregeld worden.
Vanmiddag snel opgehaald en dus morgen uit school even langs 't MCL. Dan hoop ik dat de uitslag vrijdag binnen is.

Dat horen jullie dan natuurlijk!

Liefs

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heey Tineke,

Jij heb wel lef zeg, op vrijdag de 13e bellen voor de uitslag! Ach, wat zeg ik, wij krijgen ook uitslagen a.s vrijdag, al verwacht ik met dat dalende HB van Tho wel meer afbraak en een grotere PNH kloon op de rode cellen. Het kan dus alleen maar meevallen vrijdag, we gaan al van het ergste uit. Ik houd je blog in de gaten!

Dikke kus en knuffel uit Hellevoetsluis

Constance

Tineke Veenstra zei

Hmmmm last van bijgeloof hoor ik! Eigenlijk geloof ik daar niet in. Tenzij ik morgen bel en die plaatjes gekelderd zijn, dan geloof ik dat opeens wel..

Hahaha jullie zelf dus ook morgen een uitslag..
Trouwens het is toch ook net vrijdag de 13 geweest? Vallen alle dertienen dit jaar op een vrijdag :P?

Dikke kus Tineke

Anoniem zei

Jaja, we hadden er vorige maand ook één. Toen werd beslist dat Thomas behandeld ging worden met eculizumab. In 2007 had ik op vrijdag 13 oktober een bizar ongelukje met mijn tuffie. Ik wilde remmen voor het stoplicht, maar trapte door mijn rem. Dat is pas raar zeg! Ik heb nog een keer mijn rem ingetrapt, maar hij deed echt niks. Gelukkig reageer ik snel en heb mijn handrem aangetrokken. Helaas net te laat en na een ruk aan mijn stuur naar links om een poging te doen wat meters te winnen tussen 2 auto's in was er toch wat schade. Die man stapt uit en roept: waarom doe je dat nou!? Hmmm..... er gaan wat sarcastische opmerkingen door je hoofd kan ik zeggen, maar ik heb hem gezegd dat dit me beter leek als achterop zijn auto rijden. Het bleek de auto van zijn vrouw te zijn, maar ik dwaal af. Sindsdien ben ik voorzichtiger met vrijdag de 13e al is de afgelopen 2,5 jaar wel gebleken dat wij meer pech hebben dan alleen op vrijdag de 13e. We hopen er maar weer het beste van. Hopenlijk krijg jij morgen fantastische uitslagen. Ik ga in ieder geval voor je duimen.

Liefs,
Constance