donderdag 5 februari 2009

Top uitslagen

Gister geprikt in 't MCL Leeuwarden. Ik zou eerst vandaag naar een dorp hier vlakbij maar dat werd zo'n gevlieg dat we maar naar 't MCL zijn gegaan.
De vrouw achter de balie zei dat de uitslag 3 werkdagen op zich liet wachten. (Halleluja.. in 't UMCG hebben ze 't in 3 kwartier!)

Had mijn moeder vanochtend met de huisarts gebeld en toen bleken ze al binnen te zijn. Echt top uitslagen vind ik zelf:

Hb: 7.8
Trombo: 309
Leuco's: 4.2

Leuco's zijn een stuk beter dan de vorige keer. Gelukkig anders wilden de artsen medicijnen voorschrijven. En de trombo's, gewoon wauw, supermooi. Het enige jammere is dat al die goeie uitslagen mijn moeheid etc. niet wegnemen. Dat zou eens zo moeten zijn! Dan was 't helemaal, WAUW!

Liefs Tineke

Ik hoor dat meerdere mensen opeens aan de Rituximab zitten. Heel veel sterkte/succes, ook voor jullie natuurlijk! Hoop dat alles goed gaat en dat de bloedplaatjes 't net zo goed doen als bij mij..

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Tineke,

Wat een gedoe zeg dat prikken. Dan zie je ineens hoe we verwend worden met snelle uitslagen in ons eigen ziekenhuis. 45 minuten vind ik weer veel. Wij hebben het in 5 minuten. Als wij zulke goede bloedwaarden kregen wil ik daar trouwens best 3 dagen op wachten, maar goed, das een ander verhaal. Gelukkig zijn je leuco's weer op peil. Nu idd die vermoeidheid nog lozen, dan kan het normale leven zijn intreden weer doen. Wij gaan voor je duimen.

Liefs,
Constance