zaterdag 21 februari 2009

Groningen

Gister naar Groningen geweest voor controle. Eerst even snel prikken en daarna zijn we nog even de stad in geweest want we waren vroeg. Even gewinkeld en lekker gegeten. Daarna snel terug want we moesten natuurlijk wel optijd zijn voor de afspraak van 15:30

Bloeduitslagen natuurlijk allang binnen. Alles nog steeds mooi, net als de vorige 2 keer.
HB: 7.9
Trombo's: 252
Leuco's: 4.1

Dat de bloedplaatjes van 309 naar 252 zijn gegaan is niet erg. Een normaal mens heeft ook bijna nooit plaatjes boven de 300. Ook schommelen de getallen natuurlijk altijd een beetje, maar 252 is gewoon super mooi.

Op papier is alles zo mooi. Precies zoals het hoort te zijn. Alleen jammer genoeg wil het buiten 't papier nog niet echt lukken. Ben nog steeds heel erg moe en heb ook nog vaak last van spieren en/of gewrichten.
Voor de Rituximab had ik dit nooit, en toch kennen de dokters het niet als bijwerking. Daarom kunnen ze nu ook heel erg weinig voor me doen. Zeg maar rustig niks.

Ben nog wel getest op de ziekte van pfeiffer, maar ik geloof bijna niet dat ik dat heb. Over die uitslag wordt ik volgende week of die week erna gebeld. Maar dit lijkt me zeer sterk...

Ik mag wegblijven tot 2 april. Heb gevraagd of ik tussendoor nog een keer mag prikken bij de huisarts of 't MCL, want het is gewoon echt wennen dat er zulke lange tussenpozen tussen zitten. Je raakt verslaafd. Verslaafd aan de cijfertjes, aan 't weten hoe 't met je gaat (op papier) etc.
Over ongeveer 3/4 weekjes nog even naar 't MCL ofzo!

Fijn weekend allemaal,

Liefs

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Tineke,

Ik heb even gekeken voor je in de bijsluiter, en je kunt wel degelijk gewrichtspijn (artralgie) & spierpijn (myalgie) hebben van rituximab. Dit is de link. Als je vragen hebt weet je me te vinden he?

http://www.fk.cvz.nl/default.asp?soort=preparaattekst&naam=rituximab

Sla ze er maar eens mee om hun oren. Leren ze nog meer van je als ze dachten ;-) Artsen kennen de bijwerkingen vaak niet, (mijn ervaring hoor) en hoelang is dit medicijn nou eigenlijk op de markt?

Je bloeduitslagen zijn geweldig! Gefeliciteerd!

Liefs Constance