donderdag 15 januari 2009

Bijna heimwee...

Wat kan 23 Januari dan nog lang duren... Ik heb bijna heimwee. Bijna heimwee naar 't bloedprikken. Bijna heimwee naar alle dokters en verpleegsters die om je heen scharrelen en je bloeduitslagen komen brengen. Bijna hé, nog niet helemaal. Ik zou heel graag willen weten hoe hoog mijn plaatjes nu zijn. Dan duurt 23 januari echt nog te lang.

Gelukkig werd ik vandaag verblijd met een heleboel UMCG post, dat drukt de heimwee weer een beetje de kop in. Allemaal afspraken, gelukkig maar dan kan ik nog lekker vaak langskomen... (Nu meen ik 't niet meer hoor)

Nee als ik 't volgende week eenmaal 23 januari is, is de heimwee helemaal verdwenen. Dan hoop ik opeens dat ik nooit ziek was geworden en dat ze perongeluk vergeten zijn bloedplaatjes aan te kruisen in de prikpapieren. Het zou maar eens laag zijn, wat dan?

Nou ik ga maar zo'n afstreep schema maken met 't aantal nachtjes slapen erop, hahahah! Dan elke avond voordat je gaat slapen 1 hokje wegkruisen. Net zoals ik vroeger deed...

Ik ga er meteen één maken. (Niet dus!)

Liefs

1 opmerking:

Anoniem zei

Heey Tineke,

Morgen (eigelijk overmorgen) wordt zeker een spannende dag voor je? Ik ben zo benieuwd naar je trombo's!

Wij hadden vandaag weer een spontaan ziekenhuisbezoek. Het wil hier maar niet lukken met Thomas. Morgen ga ik contact opnemen met school of Thomas even kan komen. Het zal hem goed doen denk ik. Hoe gaat het met jou opleiding? Heb je het een beetje naar je zin? Nou, ik lees de uitslagen wel op m'n blog of hier. Ik zal voor je duimen dat je trombo's de pan uitschieten. Groetjes aan iedereen daar.

Liefs Constance